torstai 9. heinäkuuta 2015

Joroisten kisaennakko

Kuvittelin kirjoittavani pitkän seesteisen postauksen siitä, että kaikki on valmista ja tiedän edessä olevat tunteet. Pahkura, rupesi jännittämään ihan sikana, joten nyt mennään töksäyttelytekstillä.

Vuoden pääkisani on ensi viikon lauantaina Joroisilla. Reitit ja aikataulut näyttävät samoilta kuin viime kesänä.

Ekan Joroisten puolimatkani kisaraportti viime kesältä:
http://positiivinenriippuvuus.blogspot.fi/2014/07/eka-puolimatka-joroisilla-1972014.html

Treenit on treenattu. Kisavauhti ei tule paranemaan, joten rehellisesti sanottuna en voi millään uskoa, että aikakaan.

Uinnista odotan selvää parannusta, 5 - 10 min. Uintini on kehittynyt, joten huomaan, että märkäpuvussani on vaikeaa saada hyvää liukua aikaan. Lisäksi oikealle vinoon uintini korostuu puvulla, mitä helpottaa Joroisten uintisuunta myötäpäivään. Uinnin aika riippuu paljon kelistä ja siitä, osaanko uida suoraan ja ilman paniikkia. Suunnitelmissa olisi :-).

Vaihdoissa olen sen verran taivaanrannan maalari, että en odota merkittäviä aikaparannuksia.

Toivottavasti pyöräilykestävyys olisi vähän parempaa luokkaa kuin viime kesänä. Aikaparannusta en odota, mutta mukavampaa menoa. Pyörä on eri kuin viime vuonna, malliltaan sama, mutta heikommin varusteltu, mikä vaikuttaa vauhtiin sekin.

Juoksu, no... Se tulee olemaan täyttä tahtojen taistelua. Juoksukilometrini ovat tälle vuodelle juuri ylittäneet 100 rajapyykin, joten.7 min / km olisi jo erittäin tyydyttävä keskivauhti.

Maaliin ajattelin joka tapauksessa löntystää ja muistella tuskaisilla hetkillä sitä, kuinka paljon olen tehnyt oman hyvinvointini eteen töitä. Aion nauttia siitä tunteesta, kisapäivästä, Joroisten hengestä, paikallisten ja muiden kisaajien kannustuksesta, juhlinnasta, kauniista Suomen kesästä, hyvien triathlonystävien seurasta jne. Ja muistella sitä, että en ikinä kuuna päivänä olisi voinut kuvitella, että ikinä kisaisin jotain triathlonin puolimatkaa, vieläpä Suomen ns. klassikkokisassa. Kun katsoin päivän aikatauluja, totesin, että voinkin sitten jäädä suoraan suihkusta iltabileisiin, jotka alkavat klo 20.30 ;-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan!