perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuu

Huhtikuun treenit sain tehdä terveenä. Koko ajan tarkkailen omaa oloani. Flunssan oireet kertovat, että energiaa ja lepoa tarvitaan. Imeskeltävä sinkkitabletti heti treenin jälkeen vaikuttaa vähentävän treenin aiheuttamia stressioireita. Ortostaattista sykettä mittasin muutaman kerran. Tulokset olivat niin mystiset, että totesin jatkoa varten tarvittavan hieman syvempää perehtymistä aihepiiriin.

Olen tehnyt kolme viikkoa triathlonhaasteen I-tason ohjelmaa. Soveltaa täytyy, koska otsikon mainitsemat viikkotuntimäärät (kolme ekaa viikkoa 7,8 ja 5 h) eivät pidä paikkaansa, jos noudattaa treeniohjeita. Tunteja tulee enemmän. Tällä viikolla on ollut "5 h" treeniviikko, ja sain sen kasaan jättämällä ohjelmasta yhden tunnin pyöräilyn pois... Mukavaa on ollut treenata ohjelman mukaan. Minusta ei ole kurinalaiseen treenaamiseen ympäri vuoden, ja nyt se rankaisee. Pikkuhiljaa, vuosien treenauksen seurauksena, kuntoni alkaa olla sellaisella tasolla, että se ei enää normimukavuushöntsäyksellä nouse. Toisaalta on mukavaa huomata, että pystyy noudattamaan ohjelmien syke- ja teho-ohjeita. Ihan aukottomasti en vielä siihen aina pysty, mutta paljon paremmin kuin esim. vuosi sitten. Selvää on, että jos täydelle matkalle meinaan joskus mennä, ulkopuolista apua tarvitsen kehittymiseen.

Huhtikuussa tein 29 treeniä, kestoltaan vajaa 27 h  (vajaa 24 h) (suluissa viime vuoden vastaavaat)

Pyöräily 8 h 30 min (7 h 30 min)
Uinti 6 h (3 h 30 min)
Suunnistus 5 h
Kävely 5 h (1 h 30 min)
Kuntopiiri 1 h 30 min (5h 30 min)
Juoksu 1 h (6 h)Tänään oli mukavin lenkkikeli tähän mennessä tänä keväänä, jee! Kevyen viikon kunniaksi pyörä kulki (kunhan vauhtia ei seuraa ;-)) ja  tossu nousi vielä pyöräilyn päälle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan!