maanantai 6. tammikuuta 2014

Keskikeho tarvii rakennusta

Kroppa on jumissa monestakin paikasta. Venyttely auttaa hetkellisesti, mutta ei pysyvästi. Keskikehon hallinta on yksi johtava lanka kevään treeneissäni. Vielä se ei näy, mutta jatkossa on ihan pakko näkyä. Pidän kovasti aerobisesta treenistä erityisesti ulkona. Sisäjumppailut ovat venyttelyä lukuun ottamatta jääneet todella vähälle, ja se tuntuu sekä alaselässä että toisessa lonkassa. Uuteen nousuun uutena vuotena :-D!

Sunnuntaina kävin uimassa "vieraassa" hallissa Hämeenlinnassa. Ällötysindeksi oli aika iso. Kuntoaltaassa lillui kaiken maailman pallosia. Muistan näin olleen viimeksikin, kun tuolla kävin. Viimeksi siellä seilasi sellainen karvapallosukellusvene, että meinasin lähteä pois kesken kaiken. Nyt kovetin itseni ja uin vain :-). Uimahallina paikka on ihan perusviihtyisä ja mukava. Soosoo uimavahdeille, jotka eivät puuttuneet sorteissa uiviin miehiin. Näin altaassa ainakin kahdella miehellä sortsit ja näin myös, että uimavahti näki ainakin toisen miehistä. 

Koska en muistanut ottaa kuvaa, tässä on Hämeenlinnan uimahallin nettisivuilta kuva:
rapsa
ma 30.12 - matkauinti - 1,7 km - PK - 50 min
ti 31.12 - reipas kävely - PK 1 - 1 h 10 min
ke 1.1. - lepo
to 2.1. - pyöräily trainerilla - PK 2 - 45 min
pe 3.1. - reipas kävely - PK 1 - 30 min
la 4.1. - juoksu - PK 2 - 1 h 15 min
la 4.1. - lihaskunto - 1 h
su 5.1. - matkauinti - 1,6 km - PK - 45 min

yhteensä 6 h 15 min, josta kävelyä 1 h 40 min ja muuta 4 h 35 min

Ihan en ole tyytyväinen viime viikon saldoon. Mutta tästä jatketaan hyvällä mielellä :-). 

Lisäys: tunnithan ovat melkein hyvät, kun lisäsin unohtuneen lauantain lihaskuntotreenin. Tästä on tosiaankin hyvä jatkaa :-). 2 kommenttia:

  1. HYvältähän tuo näyttää. Se lihaskunto tuosta puuttuu, mutta muutenhan tuo on tosi hyvä saldo. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :-). Sen ansiosta huomasin, että raportista puuttuu lauantailta yksi tunti lihaskuntoa -> ei kun lisäämään (postaukseen ja elämään :-))

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan!