sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Superaikatauluista duhadedäksi ja treenit

Marraskuun viimeiset viikot ja joulukuun alku meni lujaa - liian lujaa. Tajusin aikatauluttaneeni itseni ihan liian tiukalle, mutta kun tilaisuudet oli sovittu ja halusin niihin osallistua, ei auttanut kuin mennä. Töissäkin pitää maailma saada valmiiksi ennen vuodenvaihdetta - sama juttu kuin ennen kesälomia. Pitäisi jo tällä iällä ymmärtää, että kun on tiedossa kiireinen aika, itse pitäisi pystyä hoitamaan oman itsensä aikataulutus siten, että se ei ole omiaan lisäämään kiirettä. Ja että liikunnalle jäisi paremmin aikaa ja puhtia. Nyt osa liikunnan puutteesta kiireviikolla johtui siitä, että olin ihan täysin puhki arjesta ja juhlasta. Sykkeetkin sen kertoivat.

Superaikataulun seuraus on otsikossa. Pakkanen ja levon puute aiheuttivat järkyttävän nuhan. Poikkeuksellista on, että vain nuhan, ei mitään muuta. Paitsi että nuhan seurauksena on järkyttävä päänsärky. Se on niin ilkeä, että joudun tosissani etsimään rajaa levon ja kevyen liikunnan välillä.

Pari viime viikkoa ovat menneet ensin kiireelle ja nyt nuhalle. Tässä viime viikon treenit, joka sisälsi kolme treenipäivää ja neljä "lepo"päivää. Vähiten treenikertoja ja -aikaa terveiden viikkojen aikana tänä syksynä. Toivottavasti pohja on tässä.

Viikko 48 (26.11.2012-2.12.2012)
Urheilulaji Kpl Kesto (h) Matka (km)
Spinning 2 76.3% 2:25:00 0.0% 0.0
Juoksu (VK) 1 23.7% 0:45:00 100.0% 6.5
3 3:10:00 6.5



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan!