maanantai 10. joulukuuta 2012

Sairasviikko 49 ja kesän 2013 kisoja

Päättynyttä viikkoa leimasi sairastelu, joka roihahti kunnolla itsenäisyyspäivänä. Kolme ja puoli sairastelupäivää huomioon ottaen treeniviikko oli ihan kohtuullinen. Eilen lähdin kokeilemaan liikuntaa. Spinning meni melkoisen normaalisti, säätäen vastusta kevyeksi. Juoksuyritys spinningin jälkeen osoitti, että toipilas vielä olen, sykkeet taivaissa. Tämä viikko mennäänkin siten palauttavan viikon ohjelmalla.

Viikko 49 (3.12.2012-9.12.2012)
Urheilulaji Kpl Kesto (h) Matka (km)
Spinning 3 70.2% 2:40:00 0.0% 0.0
Juoksu 2 29.8% 1:08:00 0.0% 0.0
5 3:48:00 0.0

Kaikesta viime aikojen kiireilystä ja nuhailusta huolimatta alan innostua ensi kaudesta. Jos vaikkapa jotain tavoitteita julkistaisin :-). Kauhukin alkaa jo hiipiä takaraivoon, nimittäin ensimmäisen tavoitteen osalta, joka on Tuusulanjärven puolimaraton 27.4.2013. Minäkö puolimaratonilla, älä naurata... Toisaalta nyt jo tiedän, että jos pysyn terveenä, aerobinen kunto riittää varmasti. Henkinenkin kunto todennäköisesti. Kirjaimellisesti akilleen kantapää eli heikoin lenkki on kropan iskukestävyys. Mutta onhan tässä peräti viisi kuukautta vielä aikaa!? Tuo reissu olisi pakko juosta siten, että vammoja ei tule. En todellakaan aio pilata tulevaa triathlonkisakautta yhden vaivaisen (toivottavasti ei-vaivaisen, heh) puolimaratonin takia.

Muita kisoja kesällä tulevat olemaan triathlonin perusmatka
- kesäkuun alussa Sääksissä (Nurmijärvi/Hyvinkää), joka on minulle ns. harjoituskisa,
- ehkä Kiskossa heinäkuussa
- ehkä Kuopiossa elokuussa

Pikamatkalle lähden Joroisiin ihan vaan kisaintoisena. Päätehtäväni on olla kannustaja ja huoltaja puolimatkan kisaajille.

Joko Kisko tai Kuopio on kesän päämatkani, jossa tavoittelen (iik. en uskalla sanoa. uskallanpa) kolmen tunnin alitusta. Helppo tavoite ei ole, uinti ei toistaiseksi kulje, koska en ole treenannut tarpeeksi. Juoksukunto vaatii kehittymistä ja pyöräily tekniikkaa. Mutta aikaa vielä on. Peruskunto on tässä vaiheessa vuotta mielestäni aika hyvin hallussa. Jopa niin hyvin, että jos pysyn jatkossakin terveenä, voin kuvitella joskus vuonna yks ja kaks tulevaisuudessa, kerran elämässäni, tekeväni täyden matkan reissun. Tuota en puoli vuotta sitten olisi voinut ikinä kuvitellakaan, mutta nyt uskon, että täyden matkan triathlon voi minulle joskus olla mahdollista, tällä vuosikymmenellä.

Itsetunto alkaa olla kohdillaan, huomaatteko :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan!